YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)10 - 899 0022

Organisatie, productie en realisatie

 

Voor iedere gelegenheid en ieder budget zijn wij in staat een passend creatief concept te bedenken. Dat kan bijvoorbeeld zijn een familiedag, relatie evenement, bruiloft, openingshandeling, bouwstart, klantendag, personeelsfeest of een openingsshow. Dankzij ons uitgebreide artiestenbestand, relatienetwerk en onze partnerships met een aantal zeer aansprekende partijen in de evenementensector, kunnen wij een belangrijke rol vervullen bij de totaalorganisatie van uw evenement. Met veel toewijding dragen wij zorg voor de organisatie, productie en realisatie van uw evenement. Deze wijze van outsourcing zorgt ervoor dat u zich geheel en al kunt richten op uw eigen kerntaken. Wij zorgen er altijd voor dat zowel bij u als bij uw gasten de juiste snaar wordt geraakt.

Tijdens de voorbereiding voorzien wij u van organisatieadvies, hebben een klankbordfunctie en sturen alle bij de productie betrokken partijen aan. Muac Productions draagt tevens zorg voor perfecte audiovisuele ondersteuning, wat onontbeerlijk is voor de finishing touch. Onze partners op het gebied van licht-, geluids- en decorspecial toveren iedere locatie om tot een uitermate sfeervol geheel.

Onderstaand een aantal voorbeelden van door ons georganiseerde evenementen.

Download Brochure Muac Productions

Evenement QCC IBM
Bedrijfsfeest Ivar's

Bedrijfsfeest Yuki

Opening Schmidt Zeevis Rotterdam 
Samenwerking Muac Productions ss Rotterdam
Openingsshow Nieuwe Centrum Waddinxveen
100 jaar Baker Tilly Berk
Impressie Rondje langs de Boer
Nieuwjaarsfeest Inashco
Familiedag Atlas Copco
Feestelijke opening nieuw pand
Feest Hulskamp gebouw
Interactief
Atlas Copco Nederland

Jubileum Muac Productions
Vopak Botlek familiedag

MNO Vervat
Roodenburg Installatie Bedrijf
Inashco
Hydrasun
Huwelijk
Atlas Copco Nederland
Ondernemerskring Krimpen
Interactief 
Gemeente Leiden

 


Exclusieve locatie's voor uw evenement

Onze jarenlange relatie en ervaring staat aan de basis van Muac Productions als preferred supplier van onderstaande locatie's, stuk voor stuk onderscheidende locaties. Wij kennen de specifieke bepalingen en hebben een persoonlijke relatie met management en medewerkers. Onze artiesten zijn hier uiteraard tevens goed ingevoerd en weten als geen ander het repertoir aan te passen aan de omstandigheden. Wij maken graag een voorstel op maat voor u.

 
Wereldmuseum Rotterdam
Kasteel Spangen
ss Rotterdam impressie ss Rotterdam
Hotel New York
Zalmhuis
Euromast
Boompjes