YouTube Twitter Linkedin Facebook

Tel: +31(0)10 - 899 0022

‘OUD EN NIEUW’ OP Z’N ROTTERDAMS

De Ouwejaarsshow is terug en hoe! 

Het Groot Niet Te Vermijden en Anne-Marie Jung | 27 t/m 30 december 2023

Onvermijdelijk vermakelijk, spetterend muzikaal en minstens zo vernieuwend als vertrouwd… Beleef de voorstelling ‘Oud en Nieuw’ van 27 tot en met 30 december 2023 in het theater van het ss Rotterdam!

‘Jung en oud’ op één podium, muziek en verhalen van vroeger en vandaag en het decor: het roemruchte Rotterdams schip dat aan haar tweede leven bezig is. Hoe ‘oud en nieuw’ wil je het hebben? In deze energieke, humoristische en oer-Rotterdamse show spelen zangeres en actrice Anne-Marie Jung en de mannen van Het Groot Niet Te Vermijden samen de planken van het dek!

‘Oud en Nieuw’ belooft vuurwerk met een uitbundige mix van verschillende stijlen muziek, oude en nieuwe nummers en natuurlijk veel humor.

Kaarten voor deze unieke voorstelling zijn te bestellen via ons online ticketsysteem. Prijs vanaf 35,50 (ex servicekosten) inclusief één drankje voorafgaand aan de voorstelling. De voorstelling begint om 20:00u en duurt tot ca. 21:30u. (geen pauze) Na afloop kunt u gezellig naborrelen met de artiesten in de Captains Lounge aan boord van het ss Rotterdam.

Meer informatie op https://ouwejaarsshow.nl